Om SoKlart

Välkommen!

För några år sedan, när jag besökte några svenska glasbruk på min semester, insåg jag att det är möjligt att skapa saker i glas själv. Jag blev förälskad! Jag tog några lektioner i tekniken - glasfusing, och under tiden experimenterade jag på egen hand. Detta utmanande och intressanta material, så fullt av skönhet, liv och elegans, är bara så härligt och kul att försöka forma. Nu kan jag helt enkelt inte kan sluta.

Har du lust att kika på vad jag gör, ta dig gärna en titt i bildgalleriet. Där visar jag en del exempel på mina små skatter.

Är du intresserad av att se mer av de glassmycken jag gör? Kanske du vill ge bort en present till någon du tycker om? Eller kanske rentav unna dig själv en liten treat?  Välkommen på besök i min webbutik SoKlart på Etsy! www.etsy.com/shop/SoKlart

Är du nyfiken på hur jag och andra som håller på med glasfusing arbetar? Gå i så fall gärna in under fliken som handlar om glas och glasfusing. Där beskriver jag i korthet lite kring historien, metoden, materialet och verktygen.

Jag har ingen fysisk butikslokal, utan säljer mina smycken via Etsy. Ofta är det dock inspirerande att se hur smyckena ser ut i verkligheten. Skulle du vilja det, och har möjlighet att komma till Malmö, kan vi ordna en visning där på en offentlig plats, t.ex. ett café. Då jag tar med smyckena dit, så du kan kolla in dem på riktigt, före eventuellt köp på Etsy. I mina specialgömmor har jag vanligen också en del smycken som jag inte lagt ut till försäljning på nätet, vilka kanske också kan vara kul att ta sig en titt på.

Är du intresserad av en visning är du välkommen att kontaka mig, så kan vi boka en tid och plats för det. Jag visar dem hjärtans gärna! =)

Har du en butik, ett café, eller annan verksamhet? Skulle du vilja ställa ut mina smycken? Eller har du någon spännande idé om något annat samarbete? Jag är öppen för förslag. Kontakta mig gärna om det också!

Sophie G. Hallgren

 soklart.sgh@gmail.com